Future proof

Klaar voor de toekomst van werken?

"Succesvol zijn in de steeds veranderende wereld, betekent dat we telkens iets moeten veranderen in ons denken, voelen en doen."
futureproofmindsetandskills.png

Binnen ons programma leggen we de nadruk op Future Proof Mindset en Skills. Zijn werknemers agile? Kunnen zij een flexibele en wendbare houding hebben die de organisatie ten goede komt? Vaardigheden die jarenlang van belang zijn geweest voor goed werknemerschap hebben inmiddels duidelijke transities ondergaan. Waren voorheen houdingen als ‘u vraagt wij draaien’  en ‘zeg me maar hoe ik het moet doen’, belangrijk, tegenwoordig wordt van een medewerker een pro-actieve, probleemoplossende, kritische denkende houding verwacht.

Wij stimuleren in ons programma o.a. dat teams en hun individuen:

  • De juiste vragen gaan stellen; positief kritische houding
  • Nieuwsgierigheid naar ontwikkelingen ontplooien; geeft pro actieve houding vorm
  • Creativiteit toepassen, zoals in het genereren van oplossingen, omgaan met veranderingen
  • Cognitieve en mentale flexibiliteit ontwikkelen; als in anders denken, anders doen. Het vergroten van gedragsrepertoire.

Develop Beyond Talent

Bent u een ambitieuze werkgever of leidinggevende die human capital ook daadwerkelijk als belangrijkste kapitaal beschouwt? Is ontwikkeling naar future proof medewerkers een wens en wilt u vanuit die visie:

  • ontwikkeling en ontplooiing van aanwezig talent stimuleren vanuit een leven lang agile leren?
  • zelfleiderschap stimuleren (mindset en skills)?
  • future proof employability borgen waarin toekomstperspectief een groot aandeel is en zij professionaliseren door ontwikkeling (autonoom handelende professionals)


Development Beyond Talent ondersteunt organisaties en teams, altijd met een scherp oog op de ontwikkeling van het individu binnen de organisatie of het team. Informeer wat wij voor u kunnen doen met onze op maat gemaakte programma's.

Bericht

Borchmolendijk 28 5492 AK Sint-Oedenrode
06 5181 2214  info@developmentbeyondtalent.nl  www.developmentbeyondtalent.nl